Aquest divendres 14 d’octubre, l’alumnat de 1r d’ESO va assistir a les instal·lacions del Cosmocaixa, un museu de la ciència on poder ampliar la informació respecte al projecte que estan realitzant els 3 grups de 1r d’ESO.

En aquest projecte, l’alumnat tracta de fer una suposició de com seria viure en un altre planeta que no fóra la Terra, per tant, requereixen informació del sistema solar, de la biología animal, vegetal i humana i, també, de les condicions climàtiques que poden afavorir que un determinat ecosistema sigui apte per a viure els humans.

Amb aquest objectiu, l’alumnat va visitar la sala univers, l’espai kosmos, la secció evolució, el mur geològic, el bosc inundat i, per últim, el planetari, on projectaven diferents imatges reals del sistema solar i dels planetes que hi pertanyen.

L’alumnat va disfrutar a la mateixa vegada que aprenien conceptes útils per al projecte.

This slideshow requires JavaScript.