Durant dues setmanes l’alumnat de 6è hem estat treballant el tema de la matèria i hem descobert que la matèria és allò de què estan fetes les coses.

Hem investigat molt les seves propietats i els diferents estats i hem experimentat amb la balança la relació entre massa i volum que hi ha als objectes. Finalment, hem fet una mica de cuineres i ens hem endinsat en el rebost de casa nostra per descobrir quins aliments que trobem per casa poden ser substàncies pures, mescles homogènies o mescles heterogènies.

Aquí us deixem unes fotografies d’un dels experiments que hem realitzat per tal de concloure el projecte sobre la matèria. Com podreu observar, hem fet una barreja de substàncies que, en fusionar-se, han generat un gas que ha provocat que el globus s’infli sol. Hem après coses noves i ens ho hem passat molt bé!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.