Com se us va informar fa uns dies, a totes les famílies, la setmana vinent estaven previstes les reunions d’inici de curs de 1r i 2n d’ESO.  Com sabeu, també, aquest està essent un inici de curs singular i molt intens arran de les obres del nou edifici, la programació i el ritme de les quals no és a mans de la direcció d’Antaviana.

Tot i que vam poder ocupar les aules de 2n d’ESO el mes de setembre i una aula de desdoblament, des d’aleshores hem patit unes llargues setmanes de paràlisi de les obres per a les quals no hem tingut explicació i que ens han obligat a fer gestions diàriament, per tal que les necessitats del nostre projecte educatiu fossin escoltades i es veiessin ateses amb urgència.

No ha estat fins aquests darrers dies que les obres s’han reprès i que sentim que el procés de condicionar el nou edifici avança. I en aquest sentit, plantegem traslladar-hi els grups de 1r d’ESO la setmana que ve.

Amb tot, i davant l’alteració que representa pel funcionament normal del nostre centre aquest trasllat imminent, hem valorat la situació i hem considerat necessari posposar les reunions d’inici de curs previstes per als dies 30 i 31 d’octubre als dies que us detallem:

 1r d’ESO dimarts 6 de novembre de 17.00 a 18.30 h

 2n d’ESO dimecres 7 de novembre de 17.00 a 18.30 h

Amb tot, lliurarem a tot l’alumnat l’Informe d’Avaluació Inicial el dilluns dia 29 d’octubre per tal que el pugueu comentar el dia de la reunió amb el tutor/a del vostre fill/a.

Sentim les molèsties que us pugui ocasionar aquest canvi de dates, però pensem que poder fer la trobada a les aules de l’edifici nou i ensenyar-vos els equipaments que estrenem tots plegats és una oportunitat que ho mereix.

Malgrat els esforços que comporta, és un projecte que es va materialitzant i ens il·lusiona, i que volem compartir amb vosaltres.

 

L’equip directiu

IE ANTAVIANA

Barcelona, 26 d’octubre de 2018