ELS ALUMNES DE 4t ESCOLLIM ALS NOSTRES DELEGATS DE CLASSE

 

El passat 5 d’octubre els alumnes de 4tA vam celebrar les votacions per escollir als nostres delegats de classe. Els delegats tenen la responsabilitat de fer arribar al consell de delegats totes les propostes, queixes i inquietuds de la classe a la qual representen i en el nostre cas també dels nostres companys de 2nA, ja que nosaltres els representem.

Ha estat un procediment democràtic en el qual ens havíem de presentar les persones que volíem ser escollides delegats de classe. Hi ha hagut 4 persones que van presentar la seva candidatura. Van tenir un període de presentació de programa, amb cartells i intervencions a classe en el qual cadascú explicava què és el què volia i oferia.

El dia de la votació vam treure la llista de tots els alumnes de la classe, que era el nostre cens, i es va formar la mesa electoral amb un “president” (l’alumne més petit de la classe) i un “vocal” (l’alumne més gran de la classe). Aquesta mesa també va ser presidida per un “interventor” (membre de l’equip directiu de l’institut escola) que va vetllar per a que tot el procés es realitzés sota la mirada d’una persona aliena i neutral al procés.

Un cop tot a punt vam procedir a la votació per a escollir els nostres delegats.

És un gust i un plaer poder informar-vos que va ser un procés just i democràtic, amb igualtat d’oportunitats per a tots els alumnes i el qual hem viscut amb molta il·lusió i compromís.

Seguim treballant!

 

4t 1dav