Durant el curs hem anat fent guions i hem fet gravacions d’uns vídeos-tutorials de jocs de taula que ens han permès potenciar l’ús de l’expressió oral en català. Amb els jocs incorporem l’aprenentatge de competències que permeten el desenvolupament cognitiu, emocional i social dels nens, a més de la llengua catalana com a vehicle de comunicació en aquesta franja. Els nens i nenes han treballat en grup i han après a col·laborar. S’han potenciat les capacitats d’atenció i concentració per a poder-les aplicar a l’escola.

L’elaboració dels guions en grup ha estat especialment llarga, i ens ha portat més temps del que haguéssim volgut, però la preparació d’aquests vídeos s’ha descobert molt motivadora en la creació d’un producte que requereix de l’ús de l’expressió oral.

Aquí us deixem el link on podreu veure els vídeos:

VÍDEOS