Hola famílies!
Els nens i nenes de primer , hem anat a voltar pel nostre barri per observar que tenim, com són els carrers, els seus per aprendre els números parells i senars. Hem descobert que en una vorera estan els números parells noms i i en l’altra els senars. També hem vist que a cada porteria de pisos hi ha un número i un nom de carrer. Això es diu adreça! Hem contat quants fanals, contenidors i papereres hem vist durant el recorregut. Amb una cinta mètrica hem mesurat les rajoles, els bancs i el diàmetre d’un arbre. No tot el que hem trobat ens ha agradat, com la brutícia al carrer o la caca dels gossos. Ens agrada que el nostre barri estigui més net, així que entre tots i totes hem d’ajudar per tal que així sigui.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

VISITA A LA BIBLIOTECA DE ROQUETES

Durant la visita a la biblioteca del nostre barri hem escoltat un conte que la Neus ens ha explicat amb una mica d’intriga, i hem fet d’investigadors tot trobant pistes i resolvent misteris!!!