Hola famílies! Ja tornem a estar al final del segon trimestre. En aquest temps hem compartit nous moments, aquí teniu un petit tastet.
El regal més gran del trimestre ha sigut el nostre petit arbret: UN PRUNER que vam plantar amb l’ajuda d’en David  i per que creixi haurem de tenir una cura especial i molta paciència.

És tan bonic ( tot i que no té ni fulles, ni flor ni fruit) que el vam anar a dibuixar. Al seu voltant també vam escoltar un conte.

Al voltant de l’arbre vam fer un petit treball en grup que es va compartir amb els més petits i petites de l’escola.

Gràcies a la col·laboració de la Inma, vam jugar al joc de “l’arbre dels coneixements”, on en grup, havíem d’endevinar respostes a preguntes relacionades amb tot el que estem aprenent al voltant dels arbres. Estàvem super emocionats!

A la biblioteca….un munt d’històries apassionants!

Per Carnaval tot s’hi val: nosaltres vam complir amb les consignes amb rialles i una mica de xerinola

Aquest trimestre junt amb els nens i nenes de cicle superior hem iniciat l’activitat de l’apadrinament lector. Els més grans ens ajuden molt a llegir, a entendre i a passar una estona bonica plegats,

Per últim volem agrair-vos a totes les famílies de primer A , l’oportunitat que ens vau donar de participar a la diada per l’escola que volem a 9 barris el passat 3 de Març a la seu del Districte. A l’aula vam imaginar l’escola que volíem, amb més mestres, més aules, més ordinadors…..Gràcies de veritat a totes les famílies pel suport i a aquelles que aquell dia ens vau poder acompanyar. L’escola som tots!