Ja hem acabat el primer trimestre de primer i hem realitzat algunes activitats que us volem ensenyar. Primer de tot volem donar-vos les gràcies per participar i col•laborar en tot en el que us hem anat demanant. El racó dels petits tresors, amb les frases que vosaltres vau escriure per aquest curs, el tenim present i de tant en tant l’anem mirant i llegint.
Les vostres paraules ens ajuden molt!
Els dimecres a la tarda ens agrada molt, ja que sou vosaltres els protagonistes i aquí teniu una petita mostra d’aquets moments:
Amb els pares de l’Abril, en Rodolfo i la Iris, vam riure una estona ja que amb els nostres noms van crear una cançó de “rap” i després la vam ballar.

En David, pare de la Inés ens va presentar a la família de la Inés,

però…..això només era el principi, MIREU COM VA CONTINUAR!


Tot seguit ens va fer una explicació molt interessant al voltant del tema del Circ, fins i tot va explicar el significat de la paraula, algú recorda què volia dir? I ens va fer reflexionar respecte a que mica en mica podem anar profunditzant en els aprenentatges: UNA MICA MÉS DIFÍCIL!
I per últim, mireu! Ara nosaltres aprenem circ!

I de comiat, vam fer passar en equilibri el mateix plat entre tots els nens i les nenes!


La María i en Jose, pares d’en Xavi, ens van deixar amb la boca oberta amb els seus trucs de màgia, bé alguns d’ells no els vam descobrir….LA MAGIA EXISTEIX! Van fer màgia amb cartes,

En Xavi ens va ensenyar un llibre màgic, on a mesura que anava passant les planes, tot anava canviant.

D’on sortia el mocador?

Fins i tot en Jose tenia una guardiola on per un forat del colze entraven monedes….

També hi ha pilotes màgiques.

Quina tarda més misteriosa vam passar! Encara ens preguntem algunes coses que no vam acabar d’entendre, jeje!
I per últim la música va arribar en directe gràcies a en Joan, el pare de la Núria, on ens va explicar moltes característiques de molts instruments que va portar i ens va fer una mostra de cada un d’ells a ritme de “ El gegant del pi).


La Joana amb la trompeta, i La Núria amb el clarinet, ens van fer un petit concert que ens va meravellar, els nens i nenes poden tocar instruments des de petits!

i per acabar entre tots vam formar una gran orquestra on anàvem passant per tocar aquets instruments


GRÀCIES A TOTHOM!