Avui dia 10 d’Abril per celebrar el final de trimestre les classes de Dofins hem fet un Concurs “Master Chef” de mones de pasqua.
En primer lloc, a partir de la recepta “ Melindros amb crema de xocolata” hem preparat els ingredients i estris necessaris per l’elaboració de la mona. Amb grups de quatre nens/es de les dues classes hem dissenyat la forma de la nostra mona de pasqua i l’hem elaborat. Un cop acabades hem començat el concurs.
Hem convidat les classes de segon ,” Els músics”, de públic. I les membres del jurat han sigut l’Eugènia i la Maria. Pel mèrit de disseny, participació i treball cooperatiu el jurat ha decidit que tots els grups mereixen la menció de ser els guanyadors de la final de mones de “MASTER CHEF”.
Per celebrar-ho hem compartit les nostres mones amb els nens i nenes de segon. I ens les hem menjades a la classe.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.