Per facilitar la relació personal de cada nen/a amb la mestra i per ajudar-la a establir uns punts de referència clars, respecte a l’espai físic i a  les normes d’actuació a la classe i a l’escola, és imprescindible la vostra col·laboració.

És molt important que llegiu atentament totes les notes que donem als vostres fills/es, i si hi ha alguna cosa que no enteneu, podeu preguntar-ho a la mestra quan vingueu a buscar-los.

MENJAR

Donat que a classe es treballen els hàbits, es demana que els nens/es portin cada dia un petit esmorzar. Aquest menjar s’ha de dur dins una bosseta marcada amb el nom i un tovalló  de roba també marcat. Cal portar un got de plàstic marcat amb el nom  que cada dia es retornarà   a casa.  No es poden portar begudes ni làctics, pastesni llaminadures. Convé no acostumar els infants als aliments dolços ja que aporten calories però no aliments nutrients i afavoreixen distorsions en el funcionament de l’organisme (caries, obesitat…)

ROBA

Els nens/es han de portar bata amb el nom marcat i una beta per penjar. Es recomana que la bata dugui botons. S’emportaran la bata els dimecres i els divendres per rentar-la i sempre que estigui bruta.

Tots els anoracs, jaquetes, caçadores…han de portar la beta per poder penjar-les.

Es recomana la necessitat de que els nens/es portin roba i calçat còmodes fàcils de treure i posar, sense tirants, “petos” o sivelles, per afavorir la seva autonomia.

El dia de gimnàstica/psicomotricitat, cal portar roba còmoda, tipus xandall i calçat esportiu.

AVISOS

·         S’ha de ser puntual a les entrades i sortides.

  • Recordem la necessitat de comunicar a l’escola les faltes d’assistència dels alumnes o qualsevol altre qüestió que considerin s’hagi de saber
  • És important deixar un telèfon on puguem localitzar els pares (treball, avis..) en cas de no  ser a casa. També cal notificar a l’escola qualsevol canvi d’adreça, telèfon…
  • Sempre que els pares ho desitgin poden demanar una entrevista amb les mestres.
  • Durant el segon trimestre la tutora citarà a les famílies per fer l’entrevista personal.
  • Per celebrar l’aniversari (cal comentar-ho amb anterioritat amb la mestra), n’hi ha prou amb un sol detall (caramel, globus, o un pastis per tota la classe). Si porten bossetes amb llaminadures no es repartiran i tornaran a casa.
  • Pel que fa a les joguines, vídeos i d’altres, només cal portar-les quan es demanin des de la classe per treballar algun tema.
  • L’administració de medicaments es farà només sota prescripció mèdica, i amb la corresponent autorització signada pels pares on s’especifiqui molt clarament l’horari, dosi i forma d’administració.

DEMANEM A TOTHOM UN ESFORÇ PER TAL QUE ES COMPLEIXIN AQUEST ACORDS, SENSE QUE ELS MESTRES HAGIN D’INSISTIR-HI. EL SEU COMPLIMENT ENS AJUDARÀ A LA BONA MARXA  DE L’ESCOLA.

Aviat us comunicarem les dates de les reunions de pares amb les tutores de cada classe.

BON CURS A TOTHOM

Barcelona, setembre 2013

L’EQUIP D’EDUCACIÓ INFANTIL