Les extraescolars gratuïtes per a infants i adolescents del Pla de Barris obren el període de matrícula

Arriba l’inici de les extraescolars EXTRA EXTRA! 2023-2024 artístiques, científiques i gratuïtes als centres educatius públics dels barris del Pla de Barris. Més de 145 grups d’extraescolars escalfen motors per iniciar un conjunt d’activitats dirigides a infants i adolescents d’entre 6 i 14 anys per aprendre i passar-s’ho bé introduint disciplines artístiques i d’investigació científica fora de l’horari lectiu.

A Antaviana es farà l’extraescolar de TEATRE, tres grups per edats en tres dies diferents:

–        1r, 2n i 3r de PRI            dimarts de 16:30h a 17:45h

–        4t, 5è i 6è de PRI           dimecres de 16:30h a 17:45h

–        1r i 2n d’ESO                   dijous de 16:30h a 17:45h

El període d’inscripció finalitza el dia 22 de setembre i les matrícules es realitzaran a cadascun dels centres educatius on es desplega el programa d’extraescolars EXTRA EXTRA!, dins del marc del Pla de Barris.

A l’Institut escola Antaviana podeu passar per consergeria per recollir i omplir la sol·licitud qualsevol dia fins el 22 de setembreDijous 21 de setembre de 16:30h a 17:30h estarem al centre fent suport per a les persones que ho necessitin.

A part de l’extraescolar de teatre que es realitza a Antaviana, el nostre alumnat també poden apuntar-se a les extraescolars dels centres educatius del barri de la Prosperitat (tota la informació en els documents adjunts)

Recordeu que aquestes activitats son completament gratuïtes.

 

CLIQUEU ALS ENLLAÇOS PER A MÉS INFORMACIÓ

PROSPERITAT – Graella Extra! Extra! 23-24

PROSPERITAT – Fulletó

ROQUETES Graella Extra! Extra! 23-24

ROQUETES- IE Antaviana – Fulletó