El passat dimecres 20 d’abril, l’alumnat i les mestres de 5è de primària vam anar a fer una ruta històrica organitzada pel MUHBA sobre la Barcelona medieval. Tot just comencem aquest projecte al 3r trimestre i quina millor manera que conèixer les característiques d’aquesta època donant una volta per les restes medievals de la nostra ciutat. Vam fer una ruta per la zona de barri gòtic, on vam poder comparar diferents construccions d’art romànic i art gòtic, com per exemple la Catedral del Mar, i vam veure les característiques que diferenciaven els edificis. A més a més, a mesura que passejàvem per la ciutat, vam conèixer característiques de la societat medieval i curiositats de l’estil de vida d’aquella època. 

Us deixem per aquí algunes fotos de la nostra sortida!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.