El passat 10 de març, l’alumnat i les mestres de 5è vam gaudir d’un matí de corrandes al Tradicionàrius de Gràcia. Vam participar amb altres dues escoles i vam portar a l’escenari la rima i la improvisació que havíem practicat durant tant de temps a l’escola. 6 infants de 5è A van cantar una molt bona presentació de l’escola Antaviana i 6 alumnes de 5è B van cantar un comiat en nom de tots i totes. Entremig, 4 representants de cada classe, van pujar a l’escenari per fer diferents improvisacions amb la resta d’escoles. Així doncs, van improvisar a partir de dues paraules que rimaven, a partir d’un objecte i a partir d’un debat amb arguments a favor o en contra d’un tema en concret. Finalment, vam realitzar ”micro obert” i molts nens i nenes que eren espectadors van poder participar cantant una corranda.

Ens ho vam passar d’allò més bé i tots i totes vam gaudir molt de l’espectacle!

Us deixem alguns vídeos dels representants de 5è A i B a la mostra del Corrandescola.