La classe de 3rB de L’Arc de Sant Martí i Els Colors us presenta aquest recull de curtmetratges, que són el nostre primer contacte amb el món audiovisual. Per realitzar-los hem escrit abans de petites històries creatives en forma de relat, amb temàtiques tan diverses com: el misteri, l’amistat, l’humor, l’absurd o la fantasia. Després, hem convertit aquestes historietes en guions tècnics que, amb l’ajuda de les tutories, hem rodat i editat.

Les músiques, els efectes especials de so i el doblatge dels diàlegs, han acabat de donar forma al resultat final que veureu.

Tot el treball s’ha realitzat a l’àrea de llengua catalana, durant la franja dedicada a l’expressió oral. El fet de parlar el català en tot el procés de creació, preparació, rodatge i edició, ens ha fet guanyar competència en l’ús d’aquesta llengua.

Llums, càmera, acció!

PD: Ah! I si quan acabeu de veure-ho no en teniu prou i en voleu més, us avancem que la productora de L’Arc de Sant Martí de 3r de Primària ja està treballant en un nou projecte: UN VIDEOCLIP! Però, de moment, no us en podem explicar res més 😉