Des de l’inici de curs, les tardes dels dilluns i dels dimarts, els nens i les nenes de P5 fan tallers. Els infants de l’aula de P5A els fan els dilluns i els de P5B els dimarts. Aquesta proposta també es duu a terme amb mig grup, de manera que són tallers quinzenals. La setmana que mig grup d’una aula fa tallers l’altre fa grafisme creatiu i la setmana següent es fan canvis. Tot i que la majoria dels tallers tenen una durada de dues sessions, sovint hi ha d’altres que s’allarguen més en el temps però això també permet a les criatures, valorar i prendre més consciència del que suposa posar-se en alguna cosa i dedicar-hi temps i esforços per aconseguir l’objectiu proposat.  

Les propostes que es presenten en els tallers estan basades en la manipulació, la descoberta de noves maneres de veure el món que ens envolta, d’experimentar amb materials que sovint els infants no coneixen… i són una finestra que els convida al coneixement i a la vivència d’altres tècniques, dinàmiques i maneres d’aprendre, investigar i créixer. Algunes de les propostes de tallers que han fet els infants de P5 són: fang, ombres i llums, dansa i moviment, creació d’un caça- somnis, posicions de ioga… A continuació us mostrem un petit ventall d’aquests moments!

This slideshow requires JavaScript.