Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que, l’informe de la 2a avaluació el rebreu per correu electrònic el divendres 17 d’abril. Durant aquesta setmana hem pogut realitzar les reunions d’avaluació i hem rebut l’autorització del Departament per enviar-vos l’informe de notes per correu electrònic. Aquest informe, recull l’evolució del vostre fill o filla entre el 9 de gener i el 12 de març (dia que es va anunciar el tancament dels centres educatius).

Per altra banda, durant la setmana del 13 d’abril rebreu orientacions i propostes de treball pels vostres fills i filles. Cada classe enviarà, mitjançant el correu electrònic, una orientació setmanal amb propostes i activitats que les podreu fer amb tranquil·litat,  sobretot no volem que us atabaleu. Considerem que la situació és excepcional, i sobretot, cada casa és un món. A part del contingut curricular, ens hem proposat mantenir el vincle i el contacte entre mestres i alumnat, aquest és el principal repte i objectiu per humanitzar la situació.

Tanmateix, aprofitant l’estructura telemàtica que té desenvolupada l’Antaviana, l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària rebreu les tasques per correu electrònic, i alhora, a través de l’entorn informàtic del Classroom, atès que l’alumnat hi té accés a partir de la seva adreça electrònica  nomcognom@escolantaviana.org. La resta d’alumnat (Educació infantil, 1r, 2n i 3r de primària) rebran les propostes pel correu electrònic de les famílies.

Per altra banda, us informem que durant el període de Setmana Santa no els enviarem tasques per respectar el calendari que tindríem en una situació de normalitat. Reprendrem l’enviament de tasques a la tornada seguint les indicacions oficials del moment.

Aprofitem aquesta ocasió per enviar-vos tota l’energia i ànims per anar superant aquests dies complicats. Nosaltres estem treballant a diari perquè l’impacte que aquesta situació pugui tenir sobre els vostres fills i filles sigui el mínim possible.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment que us pugui sorgir.

Una abraçada a totes i tots i fins ben aviat!

Equip directiu IE Antaviana.