Benvolgudes famílies:
Davant la situació excepcional que estem vivint, les i els mestres de IE Antaviana hem elaborat un seguit de recomanacions per als vostres fills i filles.
Totes aquestes activitats pretenen ajudar-vos en aquest moment de trencament de la rutina. És important establir uns horaris concrets, conjuntament amb els vostres fills i filles, mantenint-los tant com sigui possible. Malgrat tot, caldrà ser flexibles i tenir grans dosis de paciència i empatia.
Una estratègia que pot ajudar és elaborar un horari (revisable quan acabi el dia) per establir quin temps dedicarem a les tasques de la llar, a les tasques escolars, a jugar, a les pantalles i a dormir.
També és important que parleu del que està passant, amb calma, positivisme i de la forma més clara possible. En aquests sentit, teniu el recurs dels reportatges del Infok; aquí us deixem l’enllaç. On cada dia hi trobareu reportatges interessants:
Per altra banda, les activitats programades que us hem enviat, són per aquesta quinzena, en el cas que s’allargués aniríem elaborant altres comunicats.
Tanmateix, per fer xarxa de suport entre tots i totes, seria interessant que les famílies aviseu als vostres contactes de classe, mitjançant els whatsapps de grups de famílies que tingueu.
Cuidem-nos i cuideu-vos.