II PREMI RAFAEL JUNCADELLA D’ÒMNIUM NOU BARRIS

Enguany se celebra la segona edició del Premi Rafael Juncadella d’Òmnium Nou Barris.

El Premi Rafael Juncadella neix amb una voluntat molt clara: reconèixer, projectar i agrair la feina que entitats, associacions i persones compromeses amb el districte fan a favor de la cohesió social.

El divendres dia 8 de novembre a les 19h., al saló d’actes de l’Institut Escola Antaviana, s’hi celebrarà aquest esdeveniment al qual m’agradaria que hi assistíssiu donat que el premi m’ha estat atorgat a mi per la llarga trajectòria de lideratge en xarxa, tant a l’Associació cultural Neret com a l’Institut Escola Antaviana. La vostra presència a l’acte em faria molt feliç donat que sense vosaltres i el vostre suport, probablement, no hauria estat proposat ni premiat en aquesta edició del II Premi Rafael Juncadella d’Òmnium Nou Barris.

Us faré arribar la informació oficial tant bon punt sigui pública. Però m’avanço perquè, si podeu i/o ho creieu oportú, em vingueu a fer companyia aquell dia.

Cordialment,

Francesc I. Freixanet Pallé