El dissabte dia 18 de maig vam celebrar la festa del vint-i-cinquè aniversari d’Antaviana.

Fou una jornada extraordinària on les emocions i els sentiments van ser els protagonistes del retrobament de centenars de persones que hem configurat, durant un quart de segle, una comunitat educativa complexa, dinàmica i acollidora.

Podem destacar tantes coses d’aquesta celebració! Entre elles, l’estima de la comunitat envers Antaviana, el compromís d’Antaviana amb l’entorn, la il·lusió compartida, els bons records de cadascun de nosaltres, el camí fet, tot allò que ens uneix, en definitiva, que no és altra cosa que l’educació i la felicitat dels nostres infants i joves.

Abans i durant la festa hem de remarcar també la iniciativa de les famílies, de l’AMPA, del personal del centre i amigues o amics i, en especial, del nostre alumnat, actual i/o anterior. Plegats vam moure “muntanyes” i junts vam compartir una celebració necessària que fa justícia a un projecte innovador i acollidor.

La festa va gaudir de molts ingredients: música, tallers, jocs, esports, cercavila… També d’un sopar i d’una tertúlia fantàstics sota un cel poc serè aquest cop.

I com en les grans ocasions, després de sopar i en començar la traca final vam sofrir una tempesta que ens venia a aigualir la festa. Però no ho va aconseguir del tot perquè aquella tossuderia que ens caracteritza ha de fer possible, ben aviat durant una vesprada de juny (ja ho anunciarem al web d’Antaviana), la repetició del màping amb jocs interactius i ball que no vam poder projectar el dissabte quan l’aiguat ho va impedir.

I també en circumstàncies adverses com una pluja torrencial vam poder tornar a palesar la nostra gran capacitat de reacció en recollir en un temps rècord.

Gràcies a tothom per aquest esperit creatiu i participatiu, solidari i generós. És un goig pertànyer a una comunitat educativa com Antaviana.

Per molts anys!

Direcció Antaviana

Barcelona, 20 de maig de 2019