Ha vingut a visitar-nos en Jose, pare de la Noa.

This slideshow requires JavaScript.

Com que hem treballat el tema del reciclatge, ens ha explicat coses sobre la seva feina. Treballa al programa de Formació i inserció laboral de la Fundació Pare Manel. Allà orienta i ajuda nois i noies, els assessora de cara a trobar feina, també a cercar quins estudis poden fer segons les seves necessitats i motivació.

No tota la roba es pot reciclar, i al seu taller reutilitzen roba que no es podria reciclar i en donen una nova utilitat. Fan unes bosses molt xules, que poden substituir les que utilitzen de plàstic d’un sol ús. És una idea genial que pot ajudar a reduir aquest plàstic que contamina tant!

El mateix dia pel matí ens va visitar la Deepti Golani, que ens va fer una sessió de matemàtiques molt divertida, i aprofitant que en Jose estava a la classe li vam explicar els trucs matemàtics que havíem après!

Vam passar una tarda molt maca. Jose torna quan vulguis!