INDIA

15 de febrer de 2019

Aquest any, els nens i nenes de 3r. participen al Projecte JUNTS – INDIA. Aquest projecte inclou un treball d’intercanvi cultural fort i enriquidor amb l’escola Govt.Girls Senior Secondary School. Sakatpura-Kota, Rajasthan.

Ens hem intercanviat un conte, vam enviar la Llegenda de Sant Jordi i ells ens han enviat Les Noces de Rata. D’aquests contes en farem les il.lustracions. Dins d’aquest marc d’intercanvi, ens ha visitat la Deepti Golani, enllaç entre les escoles d’aquí i d’allà. Primer hem tingut una conversa per Skype amb l’escola de Sakatpura, ens hem fet moltes preguntes. Ha estat un moment molt maco i especial. Després la Deepti ens ha fet uns tallers de matemàtiques vèdiques. Ha estat molt divertit ! Ja tenim ganes d’explicar els trucs i càlculs matemàtics que semblen màgics!

Ens ha encantat i ho hem passat molt bé ! Moltes gràcies Deepti per la teva visita!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.