Aquest mes de setembre i octubre a PRIMER de Primària hem fet moltíssimes activitats. Aquí va un petit recull de fotos:
El setembre hem escollit el nom de la classe, després de moltes trobades entre els 2 primers fent una pluja d´idees de noms, classificant –los , fent votacions…Finalment ja tenim nom !, som la classe de la mar. Ja podem començar el nostre projecte.
També el mes de setembre vam treballar la festa major; per això, vam anar a l´exposició de llibres a la biblioteca de l´escola i allà vam mirar molts contes de festa major, vam explicar-ne un.
També vam fer un treball de plàstica fent una composició i un col.lage “El meu capgros és…….”
A matemàtiques continuem manipulem taps i pots per començar a comprendre el concepte de desena. Cada vegada anem complicant les activitats de sumar, restar…
A plàstica també hem fet el mural de la porta de la classe , el fons del mar, els submarins i els animals marins entre tots i cadascú de nosaltres ha fet la seva aportació. Hem utilitzat diferents materials i utensilis : ceres, plastelina, cotó, anelines, colors i retoladors…
Hem començat la piscina gratuïta del programa JA NEDO i així aprendrem a nedar.
Ha arribat la tardor i hem anat al mercat de Montserrat a veure les fruites i els fruits de la tardor. Hem comprat alguns aliments de tardor . Ens hem fixat molt bé en com són: la forma, el color, la textura….i després cadascú n´ha dibuixat un. Hem fet un muntatge al passadís amb els diferents dibuixos que han fet : figues, moniatos, castanyes, bolets, avellanes, magranes….Amb el vocabulari de la TARDOR hem fet treballs de consciència fonològica, d´escriptura, d´expressió oral, de lectura…
Hem vist un espectacle a càrrec dels titellaires de Roquetes i del CAP salut sobre com tenir cura de les dents. El conte que ens han explicat ens ha encantat .
El dia de la festa de la castanyada ens ha plogut molt, al mati ens han visitat les castanyeres i a la tarda hem fet la festa a la classe ballant cançons amb els companys de l´ESO, menjant les castanyes torrades i bebent suc del porró ……….
Excursió al CRAM, on hem vist les tortugues que s’estan recuperant i ens han fet una activitat molt bonica i un joc sobre com podem cuidar el mar. Serà un punt de partida meravellós pel nostre projecte.
Esperem que us hagi agradat ! i us saludem a tots fins a la propera Antaviana news de primer.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.