A l’Institut Escola Antaviana Iniciem un nou curs escolar ple de reptes i d’il·lusions. Durant tot l’estiu s’hi han realitzat diverses obres d’ampliació i de millora i les actuacions continuaran les properes setmanes fins a la finalització de les mateixes. Com sempre, amb una mica de retard malgrat poder gaudir d’uns mínims a l’hora d’iniciar el curs i d’uns màxims ben aviat.

Tot un repte que tenim entre mans però que necessàriament millora l’oferta educativa del territori i que forma part d’un projecte educatiu d’entorn anhelat per la comunitat educativa.

Algunes millores en l’edifici antic i la construcció d’un de nou pensat per a començar a desplegar-hi l’ESO dibuixen, de moment, un panorama excel·lent per a avançar en un projecte que haurà de cloure cap a l’estiu de l’any 2020.

La voluntat de servei és palesa a Antaviana i, com sempre, acollidora i oberta a tots els efectes. Estem construint un gran projecte, innovador i a l’abast de tot l’alumnat, que volem enriquir des d’un esperit cooperatiu i engrescador.

Un nou curs que desplega l’ESO fins a segon, tal i com estava previst, i que té la mirada posada fins al desplegament total (curs 2020-20121). Un curs ple de reptes que anirem superant amb la suma de forces de totes i tots els membres de la comunitat educativa, entitats i institucions incloses.

Finalment, comentar-vos que durant el curs actual, 2018-2019 complim el nostre vint-i-cinquè aniversari com a Antaviana (les arrels Pla de Fornells i Ton i Guida neixen als anys seixanta) que haurem de celebrar amb la solemnitat requerida en aquesta ocasió. Un bon aniversari amb l’ampliació del projecte i en el moment en que ens trobem.

Per cert! Una bona notícia. L’Institut Escola Antaviana és una de les vint-i-cinc entitats de la ciutat de Barcelona que properament serà guardonada amb la Medalla D’Honor de la Ciutat 2018.

Medalla o reconeixement que la nostra comunitat es mereix i que agraïm de tot cor.

Bon inici de curs!

intitut foto-COLLAGE