Dins el marc del projecte de segon, aquest darrer trimestre, els alumnes de 2nB han fet el projecte de l’espai natural de l’Antaviana, l’hort. Aquest projecte s’ha dividit en 3 blocs de treball:
1- Plantes i vegetació: aquest grup ha identificat totes les plantes de l’hort i n’ha etiquetat algunes. De les etiquetades, n’han fet una fitxa que també han penjat.

El grup de les plantes mentre cercava informació per identificar-les.

A l’espai biblioteca buscant més imatges per seguir identificant cada exemplar segons la seva morfologia.

2- Construcció: han estudiat diverses opcions per tal de millorar el tancat de l’hort perquè no entressin les gallines. Els nens i nenes desprès de fer els càlculs pertinents, a la ferreteria del barri per comprar el material necessari. 

Un cop comprada la malla, instal·lant-la a l’hort.
3- Animals: han realitzat un procés participatiu escolar per decidir el nom dels animals que viuen a l’hort. 
El grup dels animals ha passat per totes les aules de l’IE Antaviana per explicar-los la seva participació en aquesta elecció tant important. Demanant un primer sondeig de possibles noms a cada aula. 
Les fotografies fetes pel grup per tal d’identificar l’animal al que ens referim sense massa dificultat. Espai de votació amb les imatges i les llistes on surten els noms escollits al sondeig.
Un cop recollides les votacions, el recompte. Al setembre tindrem els noms definitius penjats a l’entrada de l’escola.
L’alumnat de 2nB han treballat per grups i amb una gran motivació, llàstima que aquests trimestre hagi sigut tant curtet!