Projecte de 2nB, l’espai natural de l’Antaviana!

Dins el marc del projecte de segon, aquest darrer trimestre, els alumnes de 2nB han fet el projecte de l’espai natural de l’Antaviana, l’hort. Aquest projecte s’ha dividit en 3 blocs de treball:
1- Plantes i vegetació: aquest grup ha identificat totes les plantes de l’hort i n’ha etiquetat algunes. De les etiquetades, n’han fet una fitxa que també han penjat.

El grup de les plantes mentre cercava informació per identificar-les.

A l’espai biblioteca buscant més imatges per seguir identificant cada exemplar segons la seva morfologia.

2- Construcció: han estudiat diverses opcions per tal de millorar el tancat de l’hort perquè no entressin les gallines. Els nens i nenes desprès de fer els càlculs pertinents, a la ferreteria del barri per comprar el material necessari. 

Un cop comprada la malla, instal·lant-la a l’hort.
3- Animals: han realitzat un procés participatiu escolar per decidir el nom dels animals que viuen a l’hort. 
El grup dels animals ha passat per totes les aules de l’IE Antaviana per explicar-los la seva participació en aquesta elecció tant important. Demanant un primer sondeig de possibles noms a cada aula. 
Les fotografies fetes pel grup per tal d’identificar l’animal al que ens referim sense massa dificultat. Espai de votació amb les imatges i les llistes on surten els noms escollits al sondeig.
Un cop recollides les votacions, el recompte. Al setembre tindrem els noms definitius penjats a l’entrada de l’escola.
L’alumnat de 2nB han treballat per grups i amb una gran motivació, llàstima que aquests trimestre hagi sigut tant curtet!