Els astronautes estem fent el projecte de l’espai natural de l’escola.
Així que un dia, vam anar a l’hort per ajudar al Francesc a netejar la bassa. Vam veure com funciona el filtre i com les fulles el taponen impedint que la bassa quedi ben neta. Per això, ens vam posar a treure les fulles que suraven a l’aigua. Però llavors… vam descobrir que en una d’elles hi havia una bosseta amb ous! Amb una lupa la vam observar i després ens la vam emportar a la classe. Vam intentar reproduir la bassa en una ampolla de vidre: aigua de la bassa, pedres, fulles…

Desprès d’uns dies ens hem trobat una mena de cucs que han sortit dels ous. Per les investigacions que estem fent, creiem que són larves de mosquit! Així que hem tapat molt bé l’ampolla no sigui que marxin volant!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.