Aquest trimestre estem fent moltes coses, entre tots hem construït un ascensor amb una capsa de cartró. Ens hem inventat que es tracta d’un ascensor que ens fa viatjar a través del temps, del passat i del futur. Al sortir de l’ascensor havien de ser robots, cavallers, dinosaures, ninjes, etc.

També hem treballat el concepte de meitat de forma vivencial amb les patates que vam plantar a l’hort de l’escola.

Continuem practicant la nostra obra de teatre

També hem fet una súper truita de patates i patates xips (amb les patates de l’hort=

I amb la Imma hem fet melmelada de maduixa, boníssima!!!!  Vam anar a buscar les maduixes a l’hort però no en teníem prou , així que vam anar a comprar-les al mercat del barri. Vam escriure la llista i vam pensar la recepta entre tots. Aquell matí vam esmorzar pa amb melmelada i ens vam enduu a casa un potet.

This slideshow requires JavaScript.