A l’Aula de Colors cuinem i molt més!!!

Aquest trimestre estem fent moltes coses, entre tots hem construït un ascensor amb una capsa de cartró. Ens hem inventat que es tracta d’un ascensor que ens fa viatjar a través del temps, del passat i del futur. Al sortir de l’ascensor havien de ser robots, cavallers, dinosaures, ninjes, etc.

També hem treballat el concepte de meitat de forma vivencial amb les patates que vam plantar a l’hort de l’escola.

Continuem practicant la nostra obra de teatre

També hem fet una súper truita de patates i patates xips (amb les patates de l’hort=

I amb la Imma hem fet melmelada de maduixa, boníssima!!!!  Vam anar a buscar les maduixes a l’hort però no en teníem prou , així que vam anar a comprar-les al mercat del barri. Vam escriure la llista i vam pensar la recepta entre tots. Aquell matí vam esmorzar pa amb melmelada i ens vam enduu a casa un potet.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.