Benvolgudes famílies, amics i amigues,

Finalment i sortosa, els nous vestuaris i serveis de l’escola Antaviana ja són una realitat donat que les obres finalitzen aquest divendres dia 2 d’octubre de 2015.

Es tracta d’una actuació important que substitueix els antics i atrotinats vestuaris per uns de nous, amb dutxes, aigua calenta i calefacció. Alhora, els antics vestuaris es transformen en espais arranjats i relacionats amb projectes sostenibles: hort, galliner…

És obvi que desitgem compartir amb tota la comunitat educativa aquesta bona notícia i per tant invitem a tothom a fer-hi una visita el proper dilluns dia 5 d’octubre, entre 15h i 16:45h.Serà la manera que us feu una idea d’aquesta novetat que ben segur serà del vostre grat. Per a efectuar la visita l’entrada i sortida es realitzarà per les escales i porta que comuniquen la pista poliesportiva de l’escola amb el carrer de l’Ateneu.

Uns dies més tard tindrem l’oportunitat d’organitzar-hi activitats compartides amb infants i exalumnes per a inaugurar-ho oficialment. En sereu informats puntualment.

Gràcies a tothom.

Direcció escola Antaviana

Barcelona, 30 de setembre de 2015