INFORMACIONS D’INTERÈS

El dilluns dia 14 de setembre comencen les classes. Us fem arribar un seguit d’informacions necessàries de cara al primer dia.

• L’horari de P3, dels primers tres dies, ha estat pactat amb les famílies de cara a l’adaptació inicial.

• La resta de cursos, a partir de P4, des del primer dia tindran l’horari habitual:

  • Matins: de 09:00h a 12:30h.
  • Tardes: de 15:00hh a 16:30h.
    Preguem puntualitat!

• Hi ha servei de menjador des del primer dia per a tots els alumnes que ho han comunicat prèviament a l’administradora del menjador, la Sra. Montse, o bé han fet un contracte nou. La resta haureu de començar al menjador en la data que us indiquin a administració.

• Han sortit els ajuts provisionals de menjador. Per tal de facilitar les coses i estalviar cues llargues, el dilluns us enviarem una nota convocant-vos un dia i una hora aproximada per tal de concretar la dotació econòmica i/o l’entrada dels alumnes al menjador.

• El dimarts dia 15 de setembre es farà la venda de llibres a l’escola.

  • Horari: de 9 a 13h i de 15h a 17:45h.

Els alumnes de P3, P4, P5 i 1r entraran a l’escola per la porta del pati, c/ Nou Barris 12. I els alumnes de 2n, 3r, 4t, 5è i 6è entraran i sortiran per les portes principals del passatge d’Antaviana.

Molt cordialment,
Direcció escola Antaviana