Ens ho vam passar tan bé el curs anterior amb els vostres contes, que aquest any volíem continuar escoltant-vos i gaudir plegats d’aquestes estones dels divendres.

La més atrevida de la classe dels Coets va ser la EVA que amb l’ajuda del JUANMA, ens va explicar un conte molt emocionant inventat per ella mateixa: JUANMA Y LOS GORILAS.

Després va venir la RAQUEL que amb l’ajuda de l’ALBA ens van explicar el popular conte de: EL LOBO Y LOS 7 CABRITILLOS.

La MARI i la JULIA ens van explicar un conte de la granja ja que a la JULIA li agraden molt els animals: BERTA I LA GRANJA

La història del perquè existeix el món i com es va crear va deixar als Coets bocabadats. El JOHN amb ajuda del ENDURANCE ens ho va explicar.

La KHADIJA i tota la seva família, ens van portar un conte molt divertit: LA GALLINETA XERRAPETA. On el seu germà gran el MOHAMED ens va demostrar com en sap d’ explicar els contes.

Ja s’acaba el trimestre i amb ell arriba el Nadal i les seves diferents celebracions. La MERCÈ amb ajuda del GUILLEM ens va explicar un conte de Nadal. Una història diferent i molt bonica. I per acabar res millor que tastar unes galetes boníssimes que el GUILLEM i la seva família ens havien preparat.