Ens ho vam passar tan bé el curs anterior amb els vostres contes, que aquest any volíem continuar escoltant-vos i gaudint-vos cada divendres a la tarda.

La primera en trencar el foc va ser la VERÓNICA que, amb l’ajuda de la NAGORE, ens va explicar un conte molt adient a l’estació en que estàvem: “LA FADA DE LA TARDOR”

Després de la Castanyada i de Tots Sants, res millor que un bon conte de por: “DONDE VIVEN LOS MONSTRUOS”. En GERARD, amb el CÉSAR, la LAIA i la MONTSE, ens van fer passar una terrrrorífica i divertida estona.

)

La NOA i tota la seva família, la SHEILA, en JOSE i en NAZAR, ens van preparar tot un teatre de titelles i ens van explicar “HANSEL I GRETEL”. Ens ho vam passar molt bé i … mmmm! Quin final més dolç que vam tenir tots!!!

L’ERIK va voler que la seva iaia, la KATY, ens expliqués un dels seus contes preferits: “LOS TRES CERDITOS Y EL LOBO”. Entre tots dos ens van narrar la història i ens van tenir molt atents a tot el que anava passant. I no només els xiulets, també el seu germà gran IKER, la seva mare, la MARINA, i en PACO , el seu pare, van bufar de valent amb tots nosaltres.

L’ARAN també va voler compartir un conte que li agrada molt i junt amb la seva mare, la DOLÇA, i el seu pare, l’IGNASI, ens van explicar “GOTES DE COLORS”. Vam viatjar molt per conèixer un llac i uns quants rius de tot el món, i per acabar tant llarg viatge…un munt de cançons per cantar i bellugar el cos!!!

La història d’un ratolí a qui li agraden molt les paraules, en “FREDERICK”, és el conte que ens van llegir la ILU i en Pau, la mare i germà gran de la NÚRIA. No s’ho van voler perdre tampoc, la seva germaneta, la RUTH, el seu iaio PACO i la seva cosina LAIA.

Ja s’acaba el trimestre i amb ell arriba el Nadal i les seves diferents celebracions. L’ALEXIA amb la seva mare, l’ANA, i el seu pare, l’ANDRÉS, ens van explicar la bonica història d’un ren diferent i molt especial, “RUDOLPH, EL RENO DE LA NARIZ ROJA”.