EXPLICA’M UN CONTE a la classe de Gegants
Ja estem a finals del segon trimestre i són moltes les famílies que s’han animat a venir a l’escola per compartir amb nosaltres una estoneta i explicar-nos un conte.
En CÉSAR i la MONTSERRAT, el pare i la mare d’en Gerard, van venir acompanyats per la LAIA i ens van explicar el conte “EL MOSTRE DE COLORS” amb l’ajuda d’uns ninotets de colors.

La mare i els germans de la Núria van venir per explicar “EN PATUFET”. La ILU, amb una famolenca RUTH, feia de narradora mentres que en PAU i la mateixa Núria ens representaven tots els papers del conte.

L’EVA, la mare de la Judith, posant a prova la seva imaginació, es va inventar i recrear tota una història a la que va posar el nom de “BUBI EL PATITO”.

La mare i la germana d’en Nicolàs, la GABI i la LUCIA, van portar-nos per explicar un dels seus contes preferits “EL DINOSAURIO”.

L’ANA i l’ANDRÉS, la mare i el pare de l’Alexia, ens van representar “CAPERUCITA ROJA”. L’Alexia va haver de treballar força!

També ens ha venir a visitar la mare de l’ALICE, l’Hortència, per explicar-nos “LA RATETA PRESUMIDA”

L’OLGA, l’OSCAR i l’ONA, la família al complert de la LAIA, ens van fer un remix de “FROZEN”: ens van explicar la història, van cantar i també van ballar!

La BELÉN i en JOAN, la mare i el pare de l’Aina van explicar-nos el conte “HANSEL I GRETEL”.

Per acabar, va venir la mare i la germana de l’Izan i ens van ensenyar i explicar el terrrrrrorífic conte “FUERA DE AQUÍ, HORRIBLE MONSTRUO!”.

Gràcies a totes i tots! Esperem que us ho hàgiu passat també com ens ho em passat nosaltres!