AFECTACIONS COVID-19 (CORONAVIRUS) A ANTAVIANA


COMUNICAT COVID-19: EQUIP DIRECTIU

Malgrat el bombardeig mediàtic envers el tancament dels centres escolars de Catalunya del dilluns 16 de març.   La direcció del centre no ha rebut cap comunicat ni cap instrucció pertinent.    Per tant, fins que l’Equip Directiu no ho comuniqui oficialment el centre educatiu romandrà obert i es mantindrà l’activa lectiva normal.  

Atentament   EQUIP DIRECTIU IE ANTAVIANA

  Comunicat Barcelona, 12 de març del 2020 a les 12:45 h.


COMUNICAT TANCAMENT IE ANTAVIANA

Benvolgut, benvolguda,

Us adjuntem tot seguit el comunicat que hem rebut a les 14:42h per part del Consorci d’Educació de Barcelona.

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà divendres dia 13 de març de 2020  tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, fins el 27 de març inclòs. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Consorci d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.