Benvolguts pares, mares i/o tutors legals,

 

El proper divendres dia 18 d’octubre de 2019 hi ha convocada una jornada de vaga general.

 

Una majoria de professors, de personal d’administració i serveis i de monitoratge del menjador escolar del centre s’adherirà a aquesta convocatòria i, per tant, afectarà significativament el desenvolupament de les classes des de P3 d’infantil fins a 3r. d’ESO; o sigui, a tot l’alumnat.

 

Pel que fa al col·lectiu d’estudiants, les organitzacions estudiantils també s’han adherit a la convocatòria de vaga general, en aquest cas, l’alumnat de 3r d’ESO, des del dimecres dia 16 fins al divendres dia 18 d’octubre.

 

Els serveis mínims en els centres educatius, d’acord amb la normativa vigent, s’estableix amb un professor o professora per a cada 6 classes; en total: 5 professors/es i un membre de l’equip directiu en tot el centre. Així que les activitats docents, com us podeu imaginar, no es podran realitzar amb normalitat.

 

El dia de la vaga, el divendres dia 18 d’octubre, NO HI HAURÀ SERVEI D’ACOLLIDA MATINAL.

 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

 

Equip directiu

Institut Escola Antaviana

 

Barcelona, 16 d’octubre de 2019