COMUNICAT DE L’INSTITUT ESCOLA ANTAVIANA EN RELACIÓ A LA SITUACIÓ D’ALERTA PER NEU

Benvolguts/Benvolgudes,

Des del CEB (Consorci d’Educació de Barcelona) se’ns ha comunicat a les direccions dels centres educatius que s’estan confirmant les previsions del Centre d’Emergències de Protecció Civil i que, per tant, es mantenen les previsions generalitzades de neu a Catalunya fins el proper dimecres al migdia.

Les previsions actuals apunten que a la ciutat de Barcelona la neu pot caure a partir de la cota 200 metres a partir d eles 18h. d’aquest dimarts i que poden estendre’s fins al migdia del dimecres.

Encara no s’han acordat mesures específiques respecte a l’activitat ordinària dels centres que, de no dir-se el contrari en funció dels esdeveniments, obriríem amb normalitat.

No obstant, demanem a totes les famílies que tingueu en compte el següent:

  • Avui dimarts dia 27 de febrer hi ha activitat escolar ordinària. Pel que fa a les activitats extraescolars, les famílies haureu d’estar atentes a qualsevulla decisió que s’adopti en funció de la climatologia adversa.
  • Demà dimecres dia 28 de febrer hi haurà l’activitat habitual a excepció que les condicions de neu o gel no ho permetessin. Per a saber-ho amb exactitud caldrà estar pendents de l’evolució del temps i dels avisos o comunicats que us faríem arribar via web (www.escolantaviana.org) o bé via missatgeria. Una decisió de tancament del centre es faria extensiva, òbviament, a l’acollida matinal.

Molt cordialment,

Direcció
Institut Escola Antaviana