Aquest segon trimestre ja ha arribat a la seva fi, i nosaltres hem estat encantats de seguir escoltant noves històries i aventures.

L’EVA, amb la JUDITH, ens va explicar un conte inventat per ella mateixa, on hi sortien princeses, pirates, illes perdudes i tresors: “LA PRINCESA IRIS”.

 

La família de la JÚLIA, la SANDRA, en JAUME i la petita JUDITH, també van venir disposats a fer-nos passar una molt bona estona amb una altre conte de princeses, “LA PRINCESA I EL PÈSOL”.

 

Amb en JOAN i la BELEN, el pare i la mare de l’AINA, vam deixar a les princeses per parlar de perilloooosos i famoleeeencs llops…o potser no tant! “L’AMABLE LLOP FEROtTGE”. Sigui com sigui, nosaltres si que ven acabar amb un bon gust de bona…Mmmmm!!!

 

L’HORTÈNCIA , acompanyada per l’ALICE, ens va voler explicar la història d’un ànec molt especial que , lleig com era, va acabar sent l’animal més bonic del món: “L’ANEGUET LLEIG”.

 

La LAIA va portar tota la seva família, l’ONA, l’OLGA i l’ÒSCAR, per fer-nos participar i jugar amb un divertit llibre. Amb “ABECEDARI D’ANIMALADES” vam passar una bona estona amb les moltíssimes lletres que estem aprenent.

Vam acabar el segon trimestre amb la companyia de la Vea, la NATI i el Jamal. La iaia de l’ISMAEL, la Nati, ens ha explicat dos contes que ja li explicava el seu pare quan ella era petita: un de serps de set caps, gossos i princeses… i l’altre “GARBANCITO”.