Felicitats, de nou, a tota la comunitat educativa de l’escola Antaviana que, al febrer de l’any 2015, ja va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2014, modalitat educació.

Els Premis Baldiri Reixac són convocats per la Fundació Carulla amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.

Escola Antaviana
Barcelona

Perquè es tracta d’una escola amb una trajectòria llarga i rellevant que es troba situada en un barri amb una forta problemàtica socioeconòmica i laboral, i on hi ha hagut intervencions públiques i ciutadanes que l’han millorat a tots nivells. L’escola integra un 50% d’alumnat no catalanoparlant d’orígens diversos, població gitana i alumnes amb problemes de sordesa. S’hi constata un bon treball de la llengua catalana, la plàstica, la música i un aprofitament admirable de l’entorn natural de les instal·lacions: diversos patis i pistes, hort, zona de fruiters i granja. Tot plegat associat a una AMPA molt motivada i amb empenta que fa una tasca envejable d’acondiciament i suport a la tasca educativa.