ELS PLANETES

Durant aquest trimestre hem treballat el projecte dels planetes, va ser una decisió que vam pendre entre tots a partir de curiositats e inquietuds que sentiem. Ha estat un aprenentatge compartit molt interessant, hem après molt i sobretot hem gaudit fent cadascuna de les activitats i descobriments que s´han anat plantejant. Ho hem treballat a totes les àrees, medi, llengua, mates, anglès…. Ha estat divertit i sobretot ho hem fet plegats cadascun a les seves posssibilitats i capacitats.

Us deixem un petit recull d´algunes de les activitats que hem fet . Desitgem que us agradi molt. Acabarem el projecte amb la sortida al cosmocaixa del proper dia 20 de Desembre, serà la millor manera de posar punt i final a aquest projecte que amb tant de carinyo hem participat.

Aprofito per desitjar-vos un molt bon Nadal !!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.