A la classe dels arbres, comencem el trimestre amb molta energia i molta il·lusió, i no hi ha millor manera de començar que engegant el projecte de compartim amb famílies. Durant aquestes primeres setmanes ens han visitat la família del Mateu, de la Ona i de la Inés, ens ho hem passat molt bé i sobretot hem après moltíssim.

La mamà del Mateu és arquitecta i ens ha explicat com és la seva feina i com es fan els edificis, i pisos, ha estat molt emocionant.

Finalment entre tots hem pensat com voldríem un pis i el Mateu juntament amb la seva mamà ens han dibuixat un plànol del nostre pis “imaginari”. Quina tarda més maca que hem passat!!!

Amb la família de la Ona hem aprés molt sobre els satèl.lits, ha estat apassionant, hem descobert quants satèl.lits hi ha al voltant de la terra. Amb una activitat que ens han preparat hem entés com funcionen els GPS.

Finalment hem conegut al drac satèl.lit que ens seguia amb la mirada, ha estat molt divertit i ens han regalat unes plantilles d´un  robot que hem pintat i enganxat i ens les hem pogut portar a casa per explicar a les famílies quina tarda tan agradable hem compartit amb els pares de la Ona.

També hem rebut la visita de la mare i el pare de la Inés. Durant una estoneta ens han apropat el món de la dansa, el teatre i el circ. Ens han ensenyat un petit tastet de la seva feina i hem pogut practicar algunes de les activitats que porten a terme. Ha estat molt divertit. Ho hem passat molt bé i ha estat tot un plaer poder compartir aquesta estoneta.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER PARTICIPAR-HI.

Us animem famílies a apuntar-vos. Fins aviat!!!